Testimonials

"Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Een Accord Euro-R.
Pure-JDM-Imports heeft alles voor me geregeld, de auto is nog netter gemaakt dat dat hij al was. Verder is hij qua verlichting omgebouwd om te voldoen aan de Nederlandse standaarden.
Het hele importeer proces en al het onderhoud is goed gedocumenteerd en bijgeleverd!
Pure-JDM-Imports heeft altijd vriendelijk en professioneel mijn vragen beantwoord en advies gegeven.
Ik beveel Pure-JDM-Imports aan, aan iedereen die een toffe en/of unieke Japanse auto wil!"

"Mijn eerste echte auto gekocht hier !

Ben er super blij mee 🙌🏼

"Nog super bedankt Davy!
De communicatie heb ik als zeer prettig ervaren.
Je neemt de tijd en ik voelde ook een stukje emotie bij de verkoop en dat geeft mij een vertrouwd gevoel dat je een echt Honda hart hebt. Ik zal je binnen mijn kringen dan ook zeker aanraden en wens je dan ook oprecht veel succes met je toekomstige verkopen!"

"Accord Euro R gekocht, prima auto in goede staat, rijdt heerlijk.
Alweer een x aantal duizend kilometers op de klok erbij gezet.
Zeker een aanbeveling om hier je JDM auto te halen 😉"Ik heb via Pure-JDM-Imports een Honda Stream RTS (RN6), 1.8 van 2010 laten importeren. Ik wist vooraf dat er onderdelen opnieuw gespoten moesten worden, maar dat is allemaal perfect verholpen door Davy. De auto zit echt super-strak in de lak en is zowel van binnen als van buiten gepoest en schoongemaakt voor aflevering... en hij rijdt heerlijk 🥰🥰🥰 En voor iedereen die twijfelt over rechts gestuurde auto's... Alle auto's zouden rechts gestuurd moeten zijn, wat fijn zeg 👌 En Pure-JDM-Imports is hiervoor echt de juiste persoon.


Al even geleden mijn Honda Accord Type S gekocht bij Pure-JDM-Imports. Wat een mooie wagen heeft hij vanuit Japan naar Nederland weten te halen. De advertentie gaf een heel eerlijk beeld over de staat van de auto. Bij het zien van de auto was ik meteen verkocht. Pure-JDM-Imports heeft alles tot in de puntjes geregeld en ik kon niet veel later rond rijden met een voor de Nederlandse markt goedgekeurde en toegelaten auto met de Nederlandse platen. Pure-JDM-Imports nog bedankt voor alles. Ik geniet elke dag van mijn Accord.
En er is niks gelogen, dat rechts rijden went zo. Honda liefhebber Remco.
Enkele weken geleden contact opgezocht met Davy. Ik had me al meerdere malen zitten vergapen aan foto's van een Honda Stream. Toch maar contact opgenomen om te gaan kijken en rijden met de auto, en dat was geen probleem. Alleen een proefrit, zonder de intentie de auto te kopen! Maar.... nu toch de trotse eigenaar van een Honda Stream 1.8i RSZ met een Mugen bodykit, in een prachtige parelmoer witte kleur. Passie en kwaliteit komen hier tezamen, waardoor dus ook het juiste adres voor het kopen van een import. Bedankt voor de goede service!